Rabobank Dressuur Tweedaagse 2018

Op 2 en 3 juni 2018 organiseert RV Centaur de Rabobank Dressuur Tweedaagse 2018. Dit evenement is voor zowel pony- als paardenruiters. De ruiters kunnen uitkomen variërend in de klasse BB tot en met ZZL. De klassen BB tot en met L2 worden verreden op gras en de klassen M1 tot en met ZZL in de twee zandringen. Losrijden kan op gras of op zand.

Op de Rabobank Dressuur Tweedaagse zijn schitterende sponsordekens te winnen. Op beide dagen zullen er geldprijzen worden uitgereikt. Daarnaast zijn diverse leuke kraampjes opgesteld in het strodorp en ook voor een hapje en drankje kunt u hier terecht.

Dit jaar wordt er ook gestreden om de Hoeksche Dressuur Trofee, georganiseerd in samenwerking met RV Oud-Beijerland. Meer weten over deze Bokaal en de prijzen die te winnen zijn? Neem dan een kijkje op www.rvcentaur.nl

Graag tot 2 en 3 juni!